Automatically generated installer lang files
authorAMOS bot <amos@moodle.org>
Thu, 18 Jun 2015 16:04:06 +0000 (00:04 +0800)
committerAMOS bot <amos@moodle.org>
Thu, 18 Jun 2015 16:04:06 +0000 (00:04 +0800)
install/lang/mk/install.php

index 58421d5..c0bc147 100644 (file)
@@ -34,6 +34,9 @@ $string['admindirname'] = 'Директориум аdmin';
 $string['availablelangs'] = 'Достапни јазични пакети';
 $string['chooselanguagehead'] = 'Изберете јазик';
 $string['chooselanguagesub'] = 'Изберете јазик САМО за инсталацијата. Подоцна ќе можете да изберете јазик за страницата и за корисниците.';
+$string['clialreadyconfigured'] = 'Конфигурациската датотека config.php веќе постои. Ве молиме користете ја admin/cli/install_database.php за да го инсталирате Moodle на овој сајт.';
+$string['clialreadyinstalled'] = 'Конфигурациската датотека config.php веќе постои. Ве молиме користете ја admin/cli/install_database.php за да го надградите Moodle за овој сајт.';
+$string['cliinstallheader'] = 'Програма за инсталирање на Moodle {$a} командна линија';
 $string['dataroot'] = 'Директориум';
 $string['dbprefix'] = 'Префикс на табели';
 $string['dirroot'] = 'Moodle директориум';